WHISKAS® Dentabites

Veel katten hebben last van de vorming van tandsteen, wat kan leiden tot tandvleesproblemen. Daarom is het goed om je kat dagelijks WHISKAS® Dentabites te geven. Het is wetenschappelijk bewezen dat WHISKAS® Dentabites bij dagelijks gebruik de vorming van tandsteen kan verminderen. En je kat vindt Dentabites nog héél lekker ook…

Zó helpt WHISKAS® Dentabites de tanden
en het tandvlees van je kat gezond te houden:


WHISKAS® Dentabites is ontwikkeld om bij dagelijks gebruik de vorming van tandsteen op het kattengebit te verminderen. Zodra het product in contact komt met het kattengebit, zorgt de speciale vezeltextuur voor een milde en schurende reiniging, waardoor de vorming van tandsteen verminderd wordt.

De ruwe textuur voorkomt bovendien dat WHISKAS® Dentabites meteen in stukjes breken zodra katten er hun tanden zetten. Veel andere kattensnacks breken wél meteen in stukjes, zodat er minder mogelijkheid is voor een schurende en reinigende werking. Hoe langer katten op WHISKAS® Dentabites kauwen, hoe beter hun gebit licht geschuurd en gereinigd wordt.

Met WHISKAS® Dentabites kan je je kat dus extra lekker, maar ook extra verantwoord laten genieten van een heerlijk tussendoortje!

We adviseren je om je kat WHISKAS® Dentabites te geven vanaf een leeftijd van 10 maanden oud. De aanbevolen hoeveelheid is 16 brokjes per dag.

have you tried

WHISKAS® Maaltijdzakjes 1+ jaar

WHISKAS® Droge Brokjes

WHISKAS® Kuipje

mini logo

© 2010 Mars Incorporated. Alle rechten voorbehouden.

®/TM Whiskas, Trademark van Mars Incorporated