articles-1 jaar

Spel

Spelen is niet alleen voor kleine katjes! Ook volwassen katten spelen om scherp en actief te blijven. Hier lees je niet alleen hoe je jouw kat in goede conditie kunt houden door regelmatig met haar te spelen, maar ook wat voor speeltjes hiervoor geschikt zijn.

Spelen img
een doos-vol verrassingen

Een doos vol verrassingen

Het is ongelooflijk hoeveel lol een kat kan hebben met een simpele, kartonnen doos. Ze verstopt er zelfs dingen in. En als je twee katten hebt, zul je zien dat ze echt verstoppertje gaan spelen.

tijd-om-te-spelen-spelletjes die je-kat-helpen-spelen-en-leren

Tijd om te spelen: spelletjes die je kat helpen spelen en leren

Met je kat spelen is goed om verschillende redenen. Je kat krijgt beweging en jullie kunnen allebei genieten van jullie interactie en jullie band versterken. Katten zijn onafhankelijke wezens en zullen alleen spelen op hun eigen voorwaarden! Ze zullen beginnen met spelen als zij er zin in hebben, vaak door tegen een pen aan te petsen waar je net mee aan het schrijven bent, of door zich tegen je benen te wrijven als je wat klusjes aan het doen bent!

parallax-2 Image

Nieuwsbrief

Registreer en ontvang advies over jouw kat en informatie over acties.

Kittenpakket

Heb je een kitten in huis? Meld haar dan aan om een gratis WHISKAS® Kittenpakket te ontvangen, vol lekkers en met een aantal handige kortingsbonnen.