Nieuws

WHISKAS® in het nieuws. Waar kom je ons allemaal tegen?

all

Alle
tips voor een mooi en gezond kattengebit! (opens in new window)

Voor mensen is het heel normaal om 2x per dag onze tanden te poetsen, maar bij onze kat doen we dit niet. Hoe zorg je er dan toch voor dat het gebit schoon en gezond blijft? Lees het hier!

Vernieuwde
WHISKAS® sticks, heeft jouw kat ze al geproefd?

WHISKAS® STICKS helpt je de band met jouw kat te versterken! Onze heerlijke tussendoortjes, zijn erg smaakvol voor je kat en zijn verrijkt met vitaminen. Bereid met tot 90% vis/vlees en dierlijke bijproducten die onweerstaanbaar zijn voor je kat!

Een
8,4 voor onze WHISKAS® Casserole! (opens in new window)

Daarnaast zou maar liefst 95% van alle testers het product aanbevelen aan anderen. Benieuwd naar de rest van de resultaten?

Nieuw:
WHISKAS® Trio Crunchy Treats

Probeer ons nieuwe krokante tussendoortje! De Trio Crunchy Treats bieden een mix van heerlijke krokante kattensnoepjes, met verschillende smaken, leuke vormen en uitdagende kleuren. Volop variatie voor je kat, om extra te genieten!

WHISKAS®
Temptations & Dentabites hebben een verbeterde receptuur!

Heb jij al ontdekt dat de receptuur van al onze Temptations en Dentabites tussendoortjes is verbeterd? De buitenkant is nog krokanter, en de binnenkant is romiger dan ooit! Daarnaast is het proteïne en vet gehalte verbeterd. Ervaar het zelf!

10
hilarische momenten die elk kattenbaasje herkent (opens in new window)

Aranka heeft al heel wat grappige en komische momenten meegemaakt met haar kat Mila, in deze blog zet ze deze op een rijtje. Heel herkenbaar voor elk kattenbaasje!

WHISKAS®
Cat Milk heeft een verbeterde receptuur!

Met trots introduceren wij de verbeterde WHISKAS® Cat Milk. Onze heerlijke melk is nu nog romiger en dikker, zodat je kat er extra van kan genieten. Daarnaast hebben we extra vitaminen aan de melk toegevoegd!

De
levensfasen van een kat en de behoefte die daar bijhoren (opens in new window)

Een kat maakt verschillende fases mee in haar leven. De levensfases laten zien hoe een kitten uitgroeit tot een senior kat. Door de fysieke veranderingen die de kat doormaakt, verandert bij iedere levensfase ook haar voedingsbehoefte.

Behoort
de naam van jouw kat tot de meest populaire kattennamen? (opens in new window)

Inspiratie nodig voor een kattennaam of ben je nieuwsgierig hoe populair de naam van jouw beestje is? Klik op de link en laat je inspireren door de 100 meest populaire kattennamen!

Je
kat gelukkig maken? Dit zijn de do’s and don’ts (opens in new window)

Doe jij er alles aan om je kat een geweldig leven te geven? Wie rekening houdt met deze do’s en don’ts maakt van zijn poes of kater de gelukkigste kat van het land.

10
praktische tips voor een fitte en blije kat (opens in new window)

Een gezonde kat die goed in haar vel zit, dat willen we allemaal voor ons huisdier. Maar hoe pak je dat aan? Met deze 10 tips maak je je kat blij, en dat werkt aanstekelijk!

De
resultaten van WHISKAS® Word of Mouth campagne (opens in new window)

Maar liefst 94% van de kattenbaasjes raadt WHISKAS® brokjes aan aan familie en vrienden met een kat! Nieuwsgierig naar de rest van de resultaten?

Makkelijk
je product online terugvinden via whiskas.nl?

Sinds kort kun je jouw favoriete product via onze website direct terugvinden in online shops! Nieuwsgierig? Ga snel naar jouw favoriete product en kijk waar deze online wordt aangeboden.

10x
best basics voor je kat (opens in new window)

Het lijkt allemaal zo gemakkelijk: je koopt een kat en die redt zichzelf wel. Het is in de praktijk wel iets anders! Natuurlijk zijn er genoeg katten die zichzelf goed kunnen redden, maar er zijn ook katten die wat meer aandacht en zorg nodig hebben.

4x
waar je op moet letten bij kattenvoeding (opens in new window)

In deze blogpost geeft Pawsome je 4 tips en vertellen ze waar je op moet letten bij de keuze voor kattenvoeding.
parallax-2 Image

Nieuwsbrief

Registreer en ontvang advies over jouw kat en informatie over acties.

Kittenpakket

Heb je een kitten in huis? Meld haar dan aan om een gratis WHISKAS® Kittenpakket te ontvangen, vol lekkers en met een aantal handige kortingsbonnen.