articles-1 jaar

Voeding

Leer over de voedingsstoffen die je kat nodig heeft en waar je op moet letten bij het samenstellen van een gezonde, gebalanceerde voeding.

Voeding img
overgewicht een-beetje mollig-of-precies-goed

Overgewicht, een beetje mollig of precies goed?

Katten zijn dol op voeding. Dat is op zichgeen probleem, zolang dit maar niet leidt tot overgewicht. Want ook bij katten is overgewicht erg slecht voor de gezondheid!

waarom-je-kat-bepaalde voedingstoffen nodig-heeft

Waarom je kat bepaalde voedingstoffen nodig heeft

We kunnen voor onszelf op elke verpakking precies lezen wat we binnen horen te krijgen, maar wat heeft een kat nu precies nodig? Net als jij heeft een kat evenwichtige voeding nodig. Alleen kan zij hier niet zelf voor zorgen, daarvoor heeft ze jou nodig.

wat-je-volwassen-kat-van nature-nodig heeft_0

Wat je volwassen kat van nature nodig heeft

Je volwassen kat houdt van het goede leven. Soms zelfs nét een beetje te veel… Daarom geeft WHISKAS® 1+ haar precies de juiste hoeveelheid energie die ze nodig heeft om een gezond gewicht te behouden.

picture-purrfect-welk-kattenvoer zorgt-voor-purrfecte-voeding

Picture Perfect: Welk kattenvoer zorgt voor perfecte voeding?

Kittens, volwassen katten, oudere katten en hele oude katten hebben elk verschillende nutritionele behoeften. Kittens hebben tijdens hun groei een speciale samenstelling van voedingsstoffen nodig om te groeien. Als ze volwassen zijn hebben ze voedingsstoffen nodig om hun gezondheid te ondersteunen en naarmate ze ouder worden hebben ze voeding nodig die hun ouder wordende lijfjes ondersteund. Daarnaast hebben binnenkatten veel baat bij voeding die afgestemd is op hun lagere energiebehoefte in vergelijking met een kat die wel buiten komt. WHISKAS® kattenvoer is speciaal geformuleerd om je kat te ondersteunen tijdens iedere levensfase en elke leefstijl. Kittens moeten speciaal kittenvoer eten tot ze 12 maanden oud zijn. Volwassen katten hebben volwassen kattenvoer nodig in de leeftijd van 1 tot 7 jaar. Als ze ouder zijn dan 7 jaar, dan kunnen ze overgaan op voer voor oudere katten.

parallax-2 Image

Nieuwsbrief

Registreer en ontvang advies over jouw kat en informatie over acties.

Kittenpakket

Heb je een kitten in huis? Meld haar dan aan om een gratis WHISKAS® Kittenpakket te ontvangen, vol lekkers en met een aantal handige kortingsbonnen.