contact image

Kitten Kollege Videos

Welkom bij Whiskas Kitten Kollege, waar leren leuk is. Bij Whiskas Kitten Kollege hebben we één doel: de kittens van vandaag ontwikkelen tot de volwassen katten van morgen - katten waar de Academie en de maatschappij trots op kunnen zijn.

Kitten
Kollege: Welkom op de Academie (opens in new window)

Neem een kijkje in ons Kitten Kollege en leer hoe onze studenten optimaal kunnen genieten van hun kittentijd.

Kitten
Kollege: Onze diverse studentenpopulatie (opens in new window)

Bij Kitten Kollege hebben we een divers bestand aan studenten, met elk hun eigen unieke karakter. Kijk en leer alles over de eigenschappen die elk kattenras vertoont.

OVERWEEG JE EEN KITTEN?

Kitten
Kollege: De juiste kitten kiezen

Denk je erover na om een kitten te nemen? Welke kattenras je ook kiest, ze hebben allemaal verschillende persoonlijkheden. Kijk en leer alles over de verschillende rassen.

Kitten
Kollege: Verantwoordelijkheden en voordelen

Denk je erover na om een kitten te nemen? Een kitten brengt zowel voordelen als verantwoordelijkheden met zich mee. In deze video leer je alles wat komt kijken bij het nemen van een kitten.

ZORG

Kitten
Kollege: Kattenbaktraining voor kittens

Kittens hebben een kattenbaktraining nodig. Wat houdt een kattenbaktraining in voor kittens? En waarom hebben ze het nodig? Kijk en leer alles over een kattenbaktraining voor kittens.

GEZONDHEID

Kitten
Kollege: Kittens en voeding

Goede voeding is de eerste stap naar een goede opleiding. Kijk wat er gebeurt als het etenstijd is in het Whiskas® Kitten Kollege!

Kitten
Kollege: Kittens en drinken

Kittens zijn geen grote drinkers. Hoe komt dit? Wat mag een kitten wel of niet drinken? Kijk de video om erachter te komen!

Kitten
Kollege: Hoe overschakelen op volwassen voeding

Na 12 maanden zijn kittens klaar om volwassen voeding te proberen, maar hoe schakel over op volwassen voeding? Kijk en leer alles over overschakelen op volwassen voeding.

Kitten
Kollege: Castratie

Wat zijn redenen om kittens te castreren? En wanneer is het juiste moment om kittens te castreren? Kijk en leer alles over castratie bij kittens.

KITTEN TAAL

Kitten
Kollege: Geluiden van kittens begrijpen

Wat betekenen de geluiden die jouw kitten maakt? Je ontdekt in deze video wat miauwen, spinnen, grommen en blazen werkelijk betekenen.

Klik hieronder en abonneer je op ons YouTube-kanaal om op de hoogte te worden gehouden wanneer er nieuwe video's beschikbaar komen.

YouTube kanaal

parallax-2 Image

Nieuwsbrief

Registreer en ontvang advies over jouw kat en informatie over acties.

Kittenpakket

Heb je een kitten in huis? Meld haar dan aan om een gratis WHISKAS® Kittenpakket te ontvangen, vol lekkers en met een aantal handige kortingsbonnen.